Christie Access LCD panels

Full-featured, 4K/UHD LCD panels, uitermate geschikt voor zakelijk gebruik en digital signage. Een A-merk budgetvriendelijke, plug & play LCD panels.

We hebben allemaal iets te vertellen. Of het nu een belangrijke mededeling binnen de beslotenheid van de bestuurskamer is, of een promotieaankondiging die iedereen binnen het bedrijf aangaat: je boodschap moet luid en duidelijk overkomen. Met de Christie Access Serie LCD panels, vertel je jouw verhaal helder en krachtig.

Access serie LCD panels

Deze budgetvriendelijke, plug & play panels zijn uitgerust met professionele functionaliteiten zoals 4K/UHD-resolutie, OPS-slot, USB-playback en 16/7 doorlooptijd.

Christie Access serie LCD panel
Christie Access serie LCD panel

LCD panels kom je tegenwoordig overal tegen, in de vergaderkamer, op het station en in winkels.

Vanwege de voordelen, zoals:

  • het grote beeldformaat,
  • hoogwaardige componenten,
  • 16/7 of 24/7 inzetbaarheid,
  • hoge betrouwbaarheid
  • top beeldkwaliteit

gebruiken veel organisaties deze digitale panels.

Boardrooms, retail...

Deze high performance panels worden in toenemende mate gebruikt op vergaderlocaties en in boardrooms, maar ook onder meer in musea en theaters, retail, horeca, de financiële sector en in de gezondheidszorg. Elk jaar worden er in de Benelux naar schatting 15.000 nieuwe LCD panels verkocht aan eindgebruikers.

Formaten en swapservice...

Daarom is de Christie Acces serie in vier maten beschikbaar. Daarbij wordt ervan uitgegaan dat de 55/65 inch-schermen 16 uur op een dag aan staan, terwijl de grotere displays van 75/86 inch dag in dag uit 24 uur draaien. Is er desondanks toch een technisch probleem bij de eindgebruiker, wordt het scherm via onze swapservice meteen vervangen.

Nog niet bekend met deze nieuwe LCD panel serie van Christie? Wij komen graag dit panel demonstreren.

Sahara House of Companies heeft de exclusieve verkooprechten in de Benelux, voor de high performance 4K LCD panels van wereldspeler Christie Digital.

Sahara zet haar reseller-netwerk in om de snelgroeiende markt in Nederland, België en Luxemburg te bedienen. Daarmee krijgt Christie met de Acces Panels serie een ijzersterke vertegenwoordiging op de Benelux-markt van grote LCD panels van 55 tot 86 inch.

Sahara House of Companies biedt een uitgebreid programma van training, service en ondersteuning.