Christie Digital signage projectoren LCD panels

Over Christie bij Sahara House of Companies

Benelux resellers
25
projectie oplossingen wereldwijd
+100000
Product assortiment
153
Extra handjes
10

Sahara House of Companies is dat korte lijntje naar de multinational Christie®, die oplossingen biedt voor visuele, audio- en samenwerkingsoplossingen, in zowel de zakelijke en entertainment branche.

Projectoren

Met het merk Christie bieden wij een brede lijn projectoren. Van kwalitatief hoogwaardige projectoren voor dagelijks (verhuur) gebruik tot de grootste projectoren voor stadiums en 3D projectie mapping.

LCD-panelen

LCD-panelen nodig voor vergaderruimte en digitale bewegwijzering? Met de Christie Access Serie LCD displays, vertel je jouw verhaal helder en krachtig. Deze budgetvriendelijke, plug & play displays zijn uitgerust met professionele functionaliteiten zoals 4K/UHD-resolutie, OPS-gleuf, USB-playback en 16/7 doorlooptijd.

Vraag naar het Christie Privilege programma.

Wij werken oplossing gericht! We bieden ondersteuning gedurende een volledig ingevuld traject. Dus ondersteuning bij het opstellen van offertes, verzorgen van demomodellen op locatie, verkoop, after sales, invulling van dev service, enzovoort.

Dus daarom! Bel +31 40 261 96 76 of  mail: sales@houseofcompanies.nl
 
Over Christie

Christie Digital Systems Canada, Inc. is een internationale onderneming op het gebied van audiovisuele technologie en is een volledige dochtermaatschappij van Ushio Inc., Japan (JP:6925). Christie bepaalt steeds weer de standaard door de eerste te zijn die een aantal van de meest geavanceerde projectoren, complete systeemdisplays en oplossingen voor bioscoopaudio op de markt brengt.

Christie wordt erkend als een van meest innovatieve bedrijven op het gebied van visuele technologie ter wereld. Van winkeldisplays tot aan Hollywood, missie kritieke commandocentra, klaslokalen en trainingssimulators, de displayoplossingen en projectoren van Christie weten wereldwijd de aandacht van het publiek te pakken met dynamische en adembenemende beelden, vergezeld door indrukwekkend geluid.