Medewerkers

Robin van der Heiden – sparringpartner

Sahara House of Companies - Robin van der Heiden

Dealer Manager, jouw sparringpartner om altijd tot de juiste AV – IT oplossing te komen!

Wij ondersteunen daar waar mogelijk, brengen uitdagende projecten met u tot een succes, waarborgen een concurrentievoordeel en versterken uw toegevoegde waarde. Kortom dé sparringpartner voor een volledig in te vullen traject.

Met het merk Christie bieden wij een brede lijn projectoren. Van kwalitatief hoogwaardige projectoren voor dagelijks (verhuur) gebruik tot de grootste projectoren voor stadiums en 3D projectie mapping.

LCD-panelen nodig voor vergaderruimte en digitale bewegwijzering? Met de Christie Access Serie LCS displays, vertel je jouw verhaal helder en krachtig. Deze budgetvriendelijke, plug & play displays zijn uitgerust met professionele functionaliteiten zoals 4K/UHD-resolutie, OPS-gleuf, USB-playback en 16/7 doorlooptijd.

Met het merk SigmaXG en Matrox bieden we de ultieme flexibiliteit om video, audio en bediening van elk willekeurig aangesloten device naar een ander aangesloten device te brengen.

Sahara House of Companies is een betrouwbare, solide en stabiele partij, werkt oplossing gericht! Een totaaloplossing, een volledig ingevuld traject, ondersteuning bij het opstellen van offertes, verzorgen van demomodellen op locatie, verkoop, after sales, invulling van de service, enzovoort.

 Dus neem gerust contact met me op! Bel +31 6 41 66 38 34 of  mail: r.vanderheiden@houseofcompanies.nl