Sahara House of Companies, AV-IT distributeur voor Christie, Matrox, SigmaXG en Aver

BE AMBITIOUS

Sahara House of Companies - AV-IT distributeur, legt zich toe op de professionele begeleiding van startups e/o organisaties, om zo de lancering van nieuwe producten en diensten succesvol te maken. Een kennisplatform. Synergie op product- e/o marktniveau is essentieel. Vanuit een niche met de juiste stappen het product en de markt laten groeien.

‘Worldwide collaboration physical and virtual….inspires and unites.’

BE FOCUSED

Wij geloven dat onze eerste verantwoordelijkheid ligt bij het versterken van het succes van haar zakelijke partners, medewerkers en investeerders. Wij omarmen onderzoek en wetenschap – het brengen van vernieuwende ideeën, producten en diensten om het samenbrengen van mensen te bevorderen.

In 20 jaar tijd heeft Sahara (gestart als AV distribiteur) zich ontwikkeld tot een sterke new business organisatie met tech producten in een zakelijke omgeving.

‘Sahara is een responsieve organisatie waar solution, positionering en klantfocus voorop staan.’

BE INVOLVED

Sahara biedt een platform met actieve coaching en een dynamische werkomgeving. Met de juiste professionals op het gebied van Marketing, Sales, Productmanagement, Administratie, Inkoop en Logistiek in huis, zorgen wij voor de benodigde faciliteiten.

Met het zakelijke netwerk van Sahara bieden wij direct toegang tot de gewenste afzetmarkt. Backoffice is geregeld, nu met de juiste propositie de markt op.

‘Door partnership en kennisdeling samen succesvol.’